HTML

agyf@sztalanító

ha az élet ad egy citromot, kérj hozzá egy martinit!

Friss topikok

  • Csillaggyermek: Még mindig nincs semmi? (2011.12.09. 12:32) eszelősen boldog, avagy az agybaj az kisbaj
  • Csillaggyermek: Huhh, végre hír rólad. Már komolyan aggódni kezdtem, de reméltem, hogy jól vagy. Szorítok, legyen... (2011.09.19. 11:16) sziasztok :)
  • Csillaggyermek: Hahó, mi van veled? (2011.09.12. 15:36) betegszabin
  • Csillaggyermek: Pedig én már elkezdtem aggódni, hogy a Főnök igazából leánykereskedelemmel foglalkozik, és miután ... (2011.08.19. 13:07) még megvagyok
  • Csillaggyermek: @pizsamás: Ejj, férfiként mit nem adnék egy olyan nőért, aki nem fog megváltozni. És ebben a dolgo... (2011.08.18. 11:27) szar is meg nem is

Linkblog

2011.08.03. 19:33 pizsamás

lötyögős

 ma-istennek hála- szabadnapom volt. 9ig aludtam, viszont úgy ébredtem fel, h az első gondolatom az volt, h nem akarok holnap bemenni. jó mi? tiszta óvoda. aztán takarítottam, mostam, főztem. ezt: 

 

ez történetesen tejfölös-baconos-sajtos csirkemell borsóval és hercegnőburgonyával. a Főnöknek is ízlett, ezt ebédelte. na most legalább már azt is tudja, h nem csak szopni, hanem főzni is tudok. takaros személyi asszisztens lehetnék! 

apropó Főnök: ugye mindig hoz ezt azt, kaját, cigit, inni, stb. a névnapomra egy doboz raffaellot kaptam, meg vmi más csokit, meg melesleg 20ezer ft-ot, mert nem volt ideje vásárolni. kicsit meglepődtem. nem is kicsit. aztán tegnap este megint jött, hozott mindenféle felvágottat, cigit, meg adott 5ezer ft-ot, mert most csak ennyit tudott hozni. na felakadt a szemem megint elég rendesen... de nem is ez a lényeg, hanem, h mondtam neki, h ma csinálok rakott krumplit (mert akkor még az volt tervben, csak aztán kibújt belőlem a kreativ kisördög, nameg a sparban 500ft-ért vettem habzsákot, nyehehe), és kérdeztem, h szereti-e. mondta, h nem szereti, mire én, h akkor mit szeret. mire azt mondta, h engem. és ez olyan jól esett :) és a melóhelyről vittem neki egy marcipánfigurát, és láttam, h tökre örül neki, őszintén. 

ma nem volt komolyabb rosszullétem. tegnap meló közben egyszer, de elkezdtem magamban mondogatni, h nincs itt a házisárkány, nyugi, nincs baj. tegnap előtt viszont nagyon-nagyon-nagyon rossz volt. konkrétan azt hittem meghalok. szédülés, mellkasi fájdalom, torkom elszorult, nem kaptam levegőt... pffff, ez monduk nem állapot. ok, fiúk, lehet, h hiánybetegség, de milyen hiány okoz ilyet? 

ja, megkaptam az mnyp pénzemet... tippeljetek mennyi? 3700 ft. nyehehehehe!

14 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://restivirtual.blog.hu/api/trackback/id/tr903123487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillaggyermek 2011.08.04. 08:42:24

Szuperül néz ki a kaja. Manapság ez mondjuk a nem evős listámon szerepel.

Ez a Főnök így második blikkre nem is néz ki olyan rossznak, de attól még azért légy óvatos. Konolyabbra fordítani nem gondolkodsz rajta vele?

Amúgy a képbe belelóg a hasad is :D

suendoc 2011.08.04. 15:23:44

Hopp, előkerült a pénz...
Attól tartok Pizsamás, nagyon hamar kitartott lesz belőled. Sajnálnám. :(

Csillaggyermek 2011.08.04. 15:36:14

@suendoc: Egy kicsit talán ezért írtam én is a "komolyítást". Már próbáltam "nem eltartónak" éreztetni magam, mert nem az akartam lenni, és azt úgy a legkönnyebb, hogy közös bevásárlás aztán azt mindig fizetni.

Mellesleg ha Pizsis mellette dolgozik, akkor nem kitartás, mert bármikor ha kilép, nincs meglőve.

suendoc 2011.08.04. 16:03:01

@Csillaggyermek:
Az eleje kicsit zűrzavarosra sikerült, de aztán kihámoztam a lényeget.
Nos, a vásárlással talán nincs is akkora gond. de sajna itt nem ez van: azért az milyen, hogy szülinapi ajándék helyett egy húszas?! Ha ezt a barátnőddel próbálod megcsinálni, szerintem letépi a fejed, nem? Lehet hogy nem volt ideje, de akkor esetleg egy vacsora valahol... még mindig jobb megoldás. Aztán másnap egy ötös... kész. Még pár ilyen és az éjjeliszekrényen is hagyhatja.
A második résszel egyáltalán nem értek egyet. Ha pl. oda fajul a dolog hogy Pizsis az egész fizetését félre tudja majd tenni, mert olyan főnök olyan szinten "gondoskodik" róla, akkor az nem kitartás? Csak azért mert egyébként meg tud állni a lábán (közben vagy utána)? Kevered a szezont a fazonnal- pont hogy ezért az.

Lehet hogy pesszimista és gonosz vagyok, bocsánat érte.

suendoc 2011.08.04. 16:05:25

Bocs, az ajándékos részt félreértettem, most látom mikor visszaolvastam.
Korrigálok: közös vásárlásnál oké hogy fizet, de így szerintem akkor sem frankó.:(

Csillaggyermek 2011.08.04. 16:28:47

@suendoc: minden csak a két személyen múlik. (meg mindenki máson akik utána elítélik őket hja .. :) ). De komolyan. Nálunk a párommal én nem gondoltam kitartásnak. Ő annak gondolta, de lenyugtattam és miután már jó ideje együtt lettünk el is felejtődött teljesen. Viszont aztán jött nekem is szűkös esztendő, és hogy a rezsit nem tudtam fizetni, de ő fizette kérdés vagy kérés nélkül. Mégsem gondolnám, hogy akkor én kitartott voltam.
Talán a kölcsönösségen (vagy annak lehetőségén, gondolatán) múlik a dolog ... Ha Pizsis szarna a fickó fejére, csak megdugja és kész akkor kitartás lenne. De hogy olyanokat is tesz, amit a fickó nem vár el, plusz a fickó még boldog is ettől, az már szerintem túllép a kitartáson. Akkor már csak annyi, hogy ki keres többet. Ja, és éltem a feltételezéssel, hogy a fickónak ez nem egy érvágás.

suendoc 2011.08.04. 16:36:49

@Csillaggyermek:
Nyilván más az optikája ennek egy párkapcsolatban, és más egy talán ha kéthetes sztoriban. Tehát a rezsis párhuzamot nem érzem alkalmazhatónak.
Mindegy, befogtam, nehogy már én legyek az ünneprontó. Egyébként megítélni sem áll szándékomban senkit, Pizsamást sem, csak nekem valahogy nem áll össze egy szép történetté ez az egész.
Azt már végképp halkan jegyzem meg, hogy elvarratlan szálakat érzek a Nagyorrú és a harmadik lovag témájában.... :o

pizsamás 2011.08.04. 20:12:53

sziasztok fiúk :)
mindenekelőtt leszügezném, nem a hasam, hanem a pólóm, ami két számmal nagyobb nálam :) ha ekkora bélésem lenne, a salátakreációimat mutogatnám :D
na akkor a pénzügyek: igazából nem tudom, h zavar e vagy sem. zavar, mert azért kicsit fura egy olyan pasatól pénzt kapni, aki nem az apukám. ugyanakkor nem zavar, mert sosem kapcsolódott össze a pénz átadása magával a szexel, szóval nem volt kifizetlek fílingje, és valóban nem vágja földhöz az összeg Főnököt. azonkívül nem csak pénzt kapok tőle-szinte mindig hoz valami kaját, cigit, és a múltkor kérte, h küldjem el sms-ben mire van szükségem, de a párizsitól a fogkrémig. szóval ebből az egészből én a gondoskodást érzem ki, és nem a kitartást, vagy egyfajta térítést szolgáltatásért.

Nagyorrú 2011.08.05. 12:58:13

Suendoc, köszi, hogy figyelsz az elvarratlan szálakra is. :)

Én egyébként a bejegyzéseimmel "lövöldözök" ide-oda, érdekel, milyen reakciót váltok ki. Persze az is beszédes, ha semmilyet. ;) A rossz hír hozóját vagy éppen azt, aki rávilágít egy-egy olyan dologra, amit nem akarunk észrevenni, nem szeretik. Hogyan tudnánk így fenntartani az illúziónkat, ami amúgy is elég törékeny? (Hülye pszichológusduma. :) )

Az újabb észrevétel: érdekes, hogy az ilyen álomlovagok mind gazdagok és gond nélkül adnak ki tízezreket. Érdekelne ugyanez a sztori úgy, hogy levesszük belőle a pénzt: azaz a bevásárlást, a kaját, a cigit, a húszezrest és a többit. Akkor mi marad? Úgy tűnik, annyi, amennyi egy 10-es skálán mondjuk 2-es értéket üt meg. Ha valaki dugig van pénzzel, akkor könnyen szórja. Vajon mit kompenzál a pénzzel a fickó? (Költői kérdés, nyilván mindenki tudja, mit.)

suendoc 2011.08.05. 13:13:52

@Nagyorrú:
Na, megint muszáj "exhumálnom" magam, nem fogalmaztam egyértelműen: Nagyorrú kolléga -nagy 'N'-el ugye kommentelőtárs. Én speciel a netes faszira utaltam, akinek orr- és vélhetően egyéb méreteivel is elégedett volt a Pizsamás. Asztalhancúr, miegymás... Ugye jól gondolom, hogy nem ugyanaz a két személy?!

Igen, máshogy megfogalmazva, de bennem is a bejegyzésed második része foglalkoztat. A magánéletemben megtehetném ezeket a gesztusokat én is, ez végképp nem teher nekem egy nőért, de eszemben sincs ezzel kezdeni- épp emiatt amit leírtál. Másféle kedvesség, odafigyelés számolatlanul, hogy "érezze a törődést".
A rossz hír hozójára sose várt fényes jövő, én is kezdem meghúzni magam....

Pizsamás!
Végképp nem szeretném elrontani a kedved, csak figyelek, morfondírozok. Ugyebár a Főnök úr saciometrikusan egy tízessel lehet idősebb nálad. Nincs neki véletlenül családja? (És ha nem, miért?) :D

Csillaggyermek 2011.08.05. 14:39:33

Lehet, hogy sokat számít ki miből indul ki. Speciel én magamból szoktam, nekem nem kitartás jellegű. Sokkal inkább úgy érzem, hogy Főnök talált valakit, akinél úgy érzi nem elbassza a pénzt. Mert tegyük már hozzá, ha bármelyik csaj ékszert, dizájner ruhákat, cipőket kérne/venne ebből a pénzből, vagy simán csak kapzsiságból kellene a pénz, akkor én is elzárnám még az alig megnyitott csapot is. De bazz, aki alapanyagokat vesz és a jó kaját főz belőle kettőnknek? Na arra odafigyelnék, mert első nekifutásra ezek szerint nem csak egy picsa.

pizsamás 2011.08.05. 22:42:13

fiúk, elkezdtem kommentben válaszolni,de ez inkább új bejegyzés lesz :)

Nagyorrú 2011.08.06. 10:25:58

@suendoc: Ja, értem. :) Én egyébként azért vettem fel a Nagyorrú nevet, mert azt a bejegyzést olvastam, és mondom, hát nekem is nagy farkam van. :)

A többit majd a válaszféleségnél. :)

Csillaggyermek 2011.08.11. 13:17:00

@Nagyorrú:
mert akkora, hogy ide már nem fért be róla több :)
süti beállítások módosítása